19 Mart 2009 Perşembe

TÜRK DÜŞMANLARI VE TÜRK MİLLİYETÇİLİĞİNE YÖNELİK SALDIRILAR

Türk Ulusu tarihinin zor dönemlerinden birisini yaşamaktadır.
Bugün içinde bulunduğumuz süreçte Türk Milletinin ve Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin varlık ve bağımsızlığı ile Türk Devletinin kuruluş ilkeleri, dış düşmanlar tarafından saldırıya uğramaktadır.
Dış düşmanlarımız, “Memleket dahilinde iktidarda bulunanların gaflet, delalet ve hatta ihanetinden” de faydalanarak, Türk Devletini bir arada tutan, Laiklik, Milliyetçilik ve Halkçılık, Tek Millet ve Tek Dil gibi ilkeleri tek tek yıpratmaktadırlar.

Bazı yazarlar “Türk” adını bile bölücü bir tanım olarak nitelemekte, Türk bayrağı taşımayı faşizm ile bir tutmaktadırlar.
Bu ABD işbirlikçileri adına Türkiyelilik dedikleri Osmanlılık kavramı benzeri kavramları Türk Milletine benimsetmeye ve Türk Milliyetçiliği sulandırmaya ve dolayısıyla ortadan kaldırmaya çalışmaktadırlar.

Amaç Türk diye bir millet olmadığını, Türkiye’de yaşayanlarında ABD benzeri kırma bir topluluk olduğunu insanlara kabul ettirmektir.

Türk milliyetçisi olduğunu iddia eden bazıları ise Endonezya’dan Amerika’ya kadar Türk icat etmekte… ve bilerek veya bilmeyerek, yabancıların, Türklerin farklı halkların bir araya gelmesinden ibaret ve soysuz karma bir millet olduğunu iddia edenlerin tezlerine yardımcı olmaktadırlar!
Bu kişilerden bazılarının uzun yıllardır ABD’de yaşaması, Türkiye’de yaşayanların ise eski ve sıkı ABD yanlısı olması dikkat çekicidir!

Zira Türklük bilinci ve bunun verdiği Irksal gurur ortadan kalkınca, ister istemez önce Türk milletinin direnci zayıflayacaktır. Türk milleti ve Türklük kavramları içi boş bir Vatandaşlık ve Vatanseverlik düzeyine indirgendikten sonra ise Türk Devletinin varlığı sorgulanacaktır.

Türk düşmanları daha şimdiden Türkiye Cumhuriyetinin Türklük unsuru üzerine kurulmuş olmasını eleştirmekte, bu devletin Kürtlerin, Ermenilerin vs. de Devleti olduğunu söylemektedirler.
Resmi dilin Türkçe olması eleştiri konusudur. Türkler kadar Kürtlerin de bu devletin sahibi olduğu söylenmekte, karşılığında ise Türklerin… Türk Devletinin, Türk Vatanının tapusunu Kürtler ile paylaşması istenmektedir.

***

Millete dayanmayan ve Vatanseverlik denilen kavram ise ABD ve Siyonist uydurması; Milli devlete düşman, Millete düşman kavramlardır.
ABD ve işbirlikçileri liboşlar tarafından Türklük, sadece bir isim, sahip olunabilecek bir ürün konumuna indirgenmekte, Milli duyarlılık, Milletin refahı ve Milli çıkarlar gibi kavramlar sistematik olarak aşağılanmakta ve eleştirilmektedir.

Milliyetçiliğin temeli olan Milleti dışlayan, ADINA VATANSEVERLİK denilen bu SAHTE MİLLİYETÇİLİK ANLAYIŞI ile mücadele etmek her milliyetçinin görevidir!

Sahte milliyetçilik anlayışlarıyla mücadele etmek, her gerçek milliyetçinin görevidir.

Milliyetçilik, millete dayanır!
Milliyetçilik, ortak kan, tarih ve kültür temelinde oluşmuş milleti korumayı ve refahını sağlamayı hedefleyen bir görüştür.

Her şey millete hizmet etmek için vardır!